Programhistorik

Arrangörer vid sammankomsterna där ej annat anges är Grödinge Hembygdsförening och Studieförbundet Vuxenskolan. Ingen entréavgift om inget annat anges.
GÖKOTTA
Torsdagen 13 maj Kristi Himmelsfärdsdag. Samling kl 06.00 vid Vårstahallen. Vi går en kort promenad
till en vacker plats i närheten och lyssnar på vårfåglarnas ”glada” sång. Ta med lite fika och smörgås, kikare,
fågelbok om du har, kläder för väder. Kontaktperson: Bertil Dahlby, tel 530 258 95.
SKOLDAGARNA
Tisdag 18 och onsdag 19 maj är det skoldagar i Vasastugan.;
VÄRDERINGSKVÄLL
Torsdagen 27 maj i Vasastugan mellan kl 17 och 20 med Peter Norén från auktionshuset Lauritz.com
och keramikhuset i Grödinge. Värdering av allt från dyrare antikviteter till kuriosa. Ej mynt eller frimärken.
Tag med vad du vill ha värderat. Friviligt inträde, föreningen tar tacksamt emot ditt stöd!
Åter startsidan
Sidan uppdaterad 7 maj 2010 SS
Arrangörer vid sammankomsterna, där ej annat anges, är Grödinge Hembygdsförening
och Studieförbundet Vuxenskolan. Ingen entréavgift om inget annat anges.
OBS! Platsantalet är begränsat till 55 personer.

Hösten 2017

kommande program

JULMARKNAD

Lördag 25 november kl 12 – 15

Lös julklappsproblemen med hantverksprodukter från trakten.
Försäljning av hembygdsföreningens fina pepparkaksmått,
grödingebroschen, korsnäskrukan, böcker och hembakat.
Lotterier. Julblommor i växthuset i Vårstaparken. Kaffeservering.