Tidningen utkommer med 4 nummer per år.

Alla medlemmar i Hembygdsföreningen får tidningen gratis i sin postlåda.

I Hembygdstidningen hittar du alltid Hembygdsföreningens program för den närmaste tiden,
artiklar och notiser med anknytning till Grödinge både förr och nu och kontaktadresser till
styrelsen och de olika arbetsgrupperna.

Grödinge Hembygdstidning har en informell redaktionskommitté som består av föreningens
ordförande Barbro Gramén, ansvarig utgivare Ingrid Björklund och Berit Karlsson som sköter
hela det praktiska arbetet med att ta fram tidningen.

Har du tips eller idéer om något som skulle passa i tidningen? Vet du var vi kan hitta äldre bilder,
dagböcker eller brev? Har du frågor om Grödinge? Vill du kanske själv skriva eller fotografera?

Hör i så fall av dig till oss. Det är kontakten med läsarna som gör tidningen levande!

Barbro Gramén Ingrid Björklund  Berit Karlsson
GHF's ordförande Ansvarig utgivare Redigering, layout
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Här kan du se tidningens alla framsidor sedan 2009 och som exempel en hel tidning i pdf-format
och begär lösenord så skicks det till din mailadress!
Bli medlem så får du både papperstidning i brevlådan och du kan läsa alla
tidningar
sedan 2009, som webb-tidningar i pdf-format på hemsidan!

Nummer 1 2015

2 Program